Spletni piškotki nam pomagajo zagotoviti boljšo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naše spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.

Lokacija Treh kraljev (16 km nad Slovensko Bistrico) na kateri se nahajamo, ponuja izjemne možnosti in priložnosti za oddih in rekreacijo v vseh letnih časih.

 

Pomemben segment naše ponudbe se nanaša na izvedbo programov šol v naravi, kjer lahko uporabniki izbirajo med vodenimi strokovnimi programi in vodenimi programi pohodništva in preživetja v naravi "na najlepši strani Pohorja".

Prav tako bodo v tej prelepi pohorski oazi ob pogledu na dravsko in dravinjsko dolino našli svoj mir tudi tisti mladi po srcu, zaljubljenci, planinci, gobarji in številni drugi, ki jim naravne lepote niso tuje.

Vabimo vas, da za šolo v naravi izberete Slovenjebistriško Pohorje, kjer bodo vaši otroci v Hotelu Jakec  RTC Trije Kralji, nedvomno uživali v učenju in spoznavanju narave. Za vas smo pripravili štiri različne programe šole v naravi, ki jih z veseljem prilagodimo potrebam posamezne šole. S skrbjo za otroke, kvalitetno kulinarično ponudbo in cenovno konkurenčnostjo, smo si pridobili zaupanje številnih šol iz vseh koncev Slovenije.

 

Ponosni smo, da nam zaupa vedno več šol in ustanov iz celotne Slovenije.