EKIPA JAKCEV SE ŠIRI

[wpc-weather id="1987"]

Si za akcijo? Potrebuješ delo?

NATAKAR

Ključne zadolžitve novega člana 

  • osnovna naloga natakarja je, da jedi, ki jih naroči gost in pripravi kuhar, primerno, strokovno in prijazno postreže gostu. Gosti postreže tudi pijačo.
  • pripravljalna dela v restavraciji, kot so na primer razporejanje miz in stolov, pogrinjanje, ureditev servisnih miz, pripravljanje pogrinjkov in tista dela, ki jih vodja obrata v zvezi s hišnimi navadami odredi, pripravi namizno dekoracijo in jedilne liste, …
  • skrb za prostore skladišča (urejenost, dnevni popisi pijač,…)
  • skrbi za urejenost in videz prostorov strežbe
  • in druge naloge s področja dela

Kaj pričakujemo?

  • zaključeno vsaj IV. ali višjo stopnjo izobrazbe
  • aktivno znanje slovenskega jezika
  • izpit B kategorije
  • osebne lastnosti (organizacijske sposobnosti ter sposobnosti učinkovitega obvladovanja in reševanja konfliktnih situacij, urejenost, prijaznost, poštenost, čustvena stabilnost, natančnost, vestnost, občutek za red in čistočo)

Kaj podjetje lahko ponudi?

  • redno delovno razmerje s polnim delovnim časom
  • redno in dobro plačilo
  • dvoizmensko delo
  • urejene delovne pogoje
  • dinamično in ustvarjalno delovno okolje
  • dodatna izobraževanja in usposabljanja v skladu z delovnimi potrebami
  • z izbranim kandidatom/ko bo sklenjena pogodba o zaposlitvi za določen čas enega leta s poskusno dobo 3 mesecev

KUHAR

Ključne zadolžitve novega člana

  • naročanje in prevzemanje živil 
  • Pripravi in očisti živila ali pa to delo razporedi pomožnemu osebju v kuhinji. Pripravi ali izdeluje hladne in tople jedi ter sladice po dnevnih menijih in po jedilnem listu. 
  • Svoje delo opravlja higiensko, skrbno pazi na higieno in čistočo v kuhinji. Pripravlja tudi podatke za dnevni obračun porabljenih živil, obrokov hrane in sproti pregleduje zaloge.

Kaj pričakujemo?

  • zaključeno vsaj IV. ali višjo stopnjo izobrazbe
  • izobrazbo ustrezne smeri
  • najmanj 2 leti delovnih izkušenj
  • sposobnost za timsko delo
  • fleksibilnost in kreativnost
  • pozitivna naravnanost do dela
  • smisel za red in čistočo
  • urejen videz

Kaj podjetje lahko ponudi?

  • redno delovno razmerje s polnim delovnim časom
  • redno in dobro plačilo
  • dvoizmensko delo
  • urejene delovne pogoje
  • dinamično in ustvarjalno delovno okolje
  • dodatna izobraževanja in usposabljanja v skladu z delovnimi potrebami
  • z izbranim kandidatom/ko bo sklenjena pogodba o zaposlitvi za nedoločen čas s poskusno dobo 3 mesecev

SNAŽILKA/SOBARICA/ČISTILKA

Ključne zadolžitve 

  • pospravljanje, čiščenje in urejanje namestitvenih kapacitet ter prostore restavracije, šank-a in toalete
  • zalivanje rož in skrb za okolico
  • odnašanje smeti
  • vodenje enostavnih evidenc
  • skrb za pravočasno javljanje okvar
  • in druge naloge s področja dela

Kaj pričakujemo?

  • zaključeno osnovnošolsko izobraževanje
  • znanje slovenskega jezika
  • osebne lastnosti (občutek za red in čistočo, visoka stopnja osebne urejenosti, komunikativnost, prijaznost, poštenost, natančnost, vestnost, skrben in profesionalen odnos do gostov)
  • zaželene izkušnje na primerljivih delovnih mestih

Kaj podjetje lahko ponudi?

  • pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas s poskusno dobo 3 mesecev
  • urejene delovne pogoje
  • delo v hotelu 3***
  • dinamično in ustvarjalno delovno okolje
  • redno in dobro plačilo

ŽIČNIČAR/VZDRŽEVALEC/STROJNIK

Ključne zadolžitve

Delo z žičničarskimi napravami, vzdrževanje in servisiranje strojev, upravljanje in nadzorovanje nad zahtevnejšimi mehanskimi sistemi, odgovornost za interno logistiko. 

Kaj pričakujemo?

  • opravljen izpit za strojnika krožne žičnice, dokončana ustrezna tehnična izobrazba strojne smeri,
  • motiviranost, timsko delo, natančnost, komunikativnost, odgovornost, lasten prevoz, delo na terenu
  • vozniško dovoljenje: B

Kaj podjetje lahko ponudi?

  • zaposlitev za določen čas 3 mesece oz. z možnostjo podaljšanja
  • gibljiv urnik

 

RECEPTOR/KA

 

Ključne zadolžitve  

Receptor sprejema naročila in rezervacije od gosta ali turistične agencije osebno po telefonu, pošti ali elektronski pošti. Enako potrjuje naročila in rezervacije, jih evidentira in posreduje kuhinji, snažilkam in natakarjem. Ob prihodu goste sprejme in jih razporedi po sobah. Od gostov prevzame dokumente in prijavi njihovo začasno bivanje. Dogovarja se o izvajanju gostinskih storitev, izstavi in knjiži hotelske račune. Obračunava hotelske storitve, sprejema gotovino, vrednostne papirje in voucherje, menja tuja plačilna sredstva. Gostu posreduje različne informacije o pogojih bivanja in storitvah v hotelu in o krajevnih turističnih zanimivostih. Za dodatno informiranost gosta poskrbi z ustreznim propagandnim gradivom. Sprejema gostove pritožbe ali mnenja in jih posreduje ustreznim službam. Sestavlja različne obračune, poslovna in statistična poročila o številu gostov in prenočitev. Spremlja strokovne novosti in jih uporablja pri delu.

Kaj pričakujemo?

  • izobrazba: zaključena najmanj IV. Stopnja izobrazbe
  • obvladanje dela z računalnikom (MS Office, internet),
  • odlično poznavanje okolja Excel in Word,
  • osebnostne lastnosti, kot so komunikativnost, prijaznost, nekonfliktnost, ustrežljivost,
  • urejenost, natančnost, odgovornost, samostojnost v okviru dela in delovnih nalog,
  • vozniški izpit B-kategorije.

Kaj podjetje lahko ponudi?

  • redno delovno razmerje s polnim delovnim časom
  • redno in dobro plačilo
  • dvoizmensko delo
  • urejene delovne pogoje
  • dinamično in ustvarjalno delovno okolje
  • dodatna izobraževanja in usposabljanja v skladu z delovnimi potrebami
  • z izbranim kandidatom/ko bo sklenjena pogodba o zaposlitvi za določen čas s poskusno dobo 3 mesecev
Komentiranje je onemogočeno.