Organizacija dogodkov

ORGANIZACIJA DOGODKOV

20/ osebo
Hrana Pijača Glasba

Kolektiv pohorskih Jakcev bo poskrbel za odlično hrano, prijazno postrežbo ter za tisto že znano Jakčevo gesto: Pri nas se boste počutili bolje kot doma! Vsem skupinam nudimo tudi popust pri prenočiščih!

Povabite svoje sodelavce na nepozabni team building na Tri kralje. Ste že obiskali Bistriško Pohorje ali hotel Jakec?

… Vašim zaposlenim želimo ustvariti čim bolj sproščeno okolje, da lahko skozi različne naloge in izzive ustvarijo boljšo komunikacijo med zaposlenimi in si skozi druženje ustvarijo skupne spomine….

Izbirate lahko med:

 • kulinarični teambuilding,
 • teambuilding po Urškini poti,
 • teambuilding “PO POHORJU”,
 • degustacijski teambuilding.
 
 
 
Za manjše in večje skupine, v popolnoma opremljeni konferenčni dvorani (projekcije, dostop do spleta, …).

Vas želi obiskati striček Abraham?

Iščete prostor za zaključek poslovnega leta?

Vse to in še več Vam uredimo v Hotelu Jakec na Treh kraljih.

Izbirali boste lahko med več vrstami izbranih menujev, Hladno toplim bifejem, slow food-om… Za dobro vzdušje pa Vam lahko uredimo tudi živo glasbo.

Želite svoj zaključek tudi malce športno obarvati? Štiristezni bowling center v Hotelu »Jakec« je zagotovo prava izbira!

 

Radi bi vas spoznali, vam prisluhnili, svetovali ter vam v idiličnem Pohorskem okolju ponudili tisto s čimer boste najbolj zadovoljni. Naša želja je zadovoljiti vas ter vaše najdražje in vam za to priložnost ponujamo pestro izbiro specialitet naše kuhinje.

Vsak dogodek za vas pripravimo edinstveno po vaših željah in merah.

Poročno slavje pripravimo v novi restavraciji hotela Jakec, ki sprejme do 300 gostov. Izpolnimo vam tudi “1000” vaših želja kot so:

 • organizacija civilne poroke,
 • poroka na prostem na Treh kraljih ali v gradu Slovenska Bistrica,
 • organizacija cerkvene poroke v  cerkvi Svetih Treh kraljev, ki je ena od najstarejših cerkva na Slovenskem,
 • zabavni program (glasba),
 • fotografiranje in snemanje poroke,
 • aranžiranje  in izbor poročnega cvetja.
 • poročno torto in pecivo.

oglej si knjižico

Hotel Jakec je zaradi svoje lokacije primeren tudi za priprave športnikov, še posebej za višinske kondicijske priprave. Imamo tudi lasten fitnes.

V prihodnosti nameravamo še dograditi malo nogometno igrišče na travi, košarkarsko in rokometno igrišče ter igrišče za odbojko na mivki.

Preglej ponudbo

Lokacija Treh kraljev (16 km nad Slovensko Bistrico) na kateri se nahajamo, ponuja izjemne možnosti in priložnosti za oddih in rekreacijo v vseh letnih časih.

Pomemben segment naše ponudbe se nanaša na izvedbo programov šol v naravi, kjer lahko uporabniki izbirajo med vodenimi strokovnimi programi in vodenimi programi pohodništva in preživetja v naravi “na najlepši strani Pohorja”.

Prav tako bodo v tej prelepi pohorski oazi ob pogledu na dravsko in dravinjsko dolino našli svoj mir tudi tisti mladi po srcu, zaljubljenci, planinci, gobarji in številni drugi, ki jim naravne lepote niso tuje.

Vabimo vas, da za šolo v naravi izberete Slovenjebistriško Pohorje, kjer bodo vaši otroci v Hotelu Jakec  RTC Trije Kralji, nedvomno uživali v učenju in spoznavanju narave. Za vas smo pripravili štiri različne programe šole v naravi, ki jih z veseljem prilagodimo potrebam posamezne šole. S skrbjo za otroke, kvalitetno kulinarično ponudbo in cenovno konkurenčnostjo, smo si pridobili zaupanje številnih šol iz vseh koncev Slovenije.

Ponosni smo, da nam zaupa vedno več šol in ustanov iz celotne Slovenije.

Preglej ponudbo letne šole v naravi 2021

Dragi mentorji in otroci!

 

Vabljeni na nepozabno doživetje na Tri kralje. Na spodnji povezavi lahko najdete ponudbo . Na vsakega 15 otroka vam enega spremljevalca podarimo gratis.

 

Poletni tabor na Planini 2021

Konferenčna dvorana Hotela Jakec